Hi, i’m Romy!

Hi, i’m Romy!

Blogger. Entrepreneur. Unicorn.

Een illustrator uit Groningen. Vanaf kleins af aan ben ik al veel aan de keukentafel te vinden met papier en kleurpotloden. Ook verzamelde ik al vroeg veel dingen die ik buiten vond. Alles nam ik mee naar huis om er weer iets nieuws mee te creëren. Dat wat ik vroeger zo leuk vond, probeer ik nog steeds in mijn werk terug te laten komen.

De illustraties en animaties die ik maak, zijn herkenbaar aan de speelse en kleurrijke stijl die ik gebruik. Met deze beelden probeer ik mijn kijk op de wereld te delen en het leven iets minder “zwaar” te maken. Eigenlijk uit alles wat ik zie of wat ik mee maak, haal ik mijn inspiratie. Door zoiets “kleins” als een penseel of een potlood kan ik mijn wereld verbeelden in illustraties.

In de afgelopen jaren heb ik al veel toffe dingen mogen doen en nog steeds ben ik elke dag op zoek naar nieuwe, interessante en leuke uitdagingen. Het leukste aan illustreren en animeren vind ik dat ik op papier/digitaal kan maken wat de opdrachtgever in gedachten heeft of om juist met iets verrassends te komen!

Bedrijfsgegevens:

Handelsnaam: Muchable
KVK nummer: 65813677
BTW nummer: NL002357406B35
Vestigingsadres: Van Panhuysstraat 17A, 9721GA Groningen
Telefoonnummer: 0629473831

Let’s Work Together!

Heb je een idee voor een illustratie, patroon of animatie en ben je opzoek naar
iemand om je idee mee uit te werken? Stuur dan een berichtje om te kijken
wat we voor elkaar kunnen betekenen!