WORKSHOPS

WORKSHOPS

Regelmatig geef ik workshops op verschillende locaties in Nederland.

Afgelopen jaren heb ik al op veel inspirerende plekken workshops mogen geven, onder andere in de Flowkassen in de Snorfabriek (Utrecht).

De volgende workshop staat nog niet op de planning, maar wanneer u op de hoogte wilt blijven, kunt u mij volgen op Instagram of mijn Facebookpagina in de gaten houden.

Met een groep van vijftien cursisten gaan we een middag creatief bezig. Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur. In die 2,5 uur leer je de basis van illustratief portret tekenen.

Tijdens de workshop oefenen we gezamenlijk verschillende technieken, om vervolgens allemaal iemand uit te kiezen om te portretteren. Sommige cursisten nemen zelf al een foto mee naar de workshop en anderen kiezen een andere cursist uit om te verbeelden in een illustratie.

Aan het eind van de middag gaat iedereen met een leuk portretje en hopelijk genoeg informatie en technieken om thuis verder te werken naar huis.

De voorgaande workshops zijn op verschillende locaties gegeven in Utrecht, Zwolle en Groningen. In de toekomst zullen er nog meer workshops volgen op verschillende locaties in Nederland.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een workshop dan kunt u altijd op mijn Facebookpagina kijken wanneer de eerstvolgende plaatsvindt. En bent u met een groep? Dan kunt u mij altijd mailen, zodat we samen naar de mogelijkheden voor een privé workshop kunnen kijken. Uiteraard is het ook mogelijk om op een evenement, een feest of een andere gelegenheid een workshop samen te stellen.