MENU

WORKSHOPS

Regelmatig geef ik workshops op verschillende locaties in Nederland.

Afgelopen jaar heb ik al vier uitverkochte workshops mogen geven in een Flowkas in de Snorfabriek (Utrecht). De volgende workshop staat nog niet op de planning, maar wanneer u op de hoogte wilt blijven, kunt u mij volgen op Instagram of mijn Facebookpagina liken.

Met een groep van vijftien cursisten gaan we een middag creatief bezig. Een workshop duurt meestal 2,5 uur. In die 2,5 uur leer ik u de basis van illustratief portret tekenen. Tijdens de workshop oefenen we gezamenlijk verschillende technieken, om vervolgens allemaal iemand uit te kiezen om te portretteren. Sommige cursisten nemen zelf al een foto mee naar de workshop en anderen kiezen een andere cursist uit om te verbeelden in een illustratie.

Aan het eind van de middag gaat iedereen weer met een leuk portretje en hopelijk genoeg informatie en technieken om thuis verder te werken naar huis.

De voorgaande workshops zijn allemaal gegeven in de Snorfabriek in Utrecht, omdat wij daar voor Studiopeonia gevestigd waren. In de toekomst zullen er nog meer workshops volgen op verschillende locaties in Nederland. Wij zijn momenteel bezig met het plannen van workshops in Nijmegen, Den Bosch, Groningen en andere locaties in Utrecht.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een workshop dan kunt u altijd op mijn Facebookpagina kijken wanneer de eerstvolgende plaatsvindt. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u mij altijd mailen, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.